Koninginnendag & 'White beach' - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Vera Graaf - WaarBenJij.nu Koninginnendag & 'White beach' - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Vera Graaf - WaarBenJij.nu

Koninginnendag & 'White beach'

Blijf op de hoogte en volg Vera

01 Mei 2013 | Suriname, Paramaribo

Hoi lieve allemaal,

Mijn tweede stageweek is al weer bijna achter de rug. Ik ben al meer gewend geraakt en ook de collega's raken gewend aan mij. Ze noemen mij zuster Vera, zuster van de Graaf, popje of barbie ;) Ik heb mijn draai al gevonden op de afdeling, ik mag alles doen en mag mee met alle behandelingen. Erg interessant en leerzaam, ook om te zien met welke materialen zij werken. Veel van deze komen uit Nederland (zijn daar afgeschreven).

Gister hebben ook wij flink de laatste koninginnendag gevierd. We zijn met de stagiaires van het SVZ naar 'Zus en Zo' gegaan, waar het krioelden van de Nederlanders in het oranje, hier waren dus alle studenten en touristen! Na een goed feestje zijn we in de partybus gestapt en zijn we naar de discotheek Touché gegaan en hebben hier tot laat gefeest (kunnen ze in Nederland wat van leren). Ook heb ik 's nachts nog les gekregen in salsadansen en blijk hier echt talent voor te hebben.

Na een korte nachtrust moesten we weer op 7.30u klaarstaan voor het tripje naar 'White beach'. We werden getrakteerd op een extra boottochtje naar de Commewijn plantages en hebben verder de hele middag op het strand liggen bakken en ja, zwemmen! We hadden gelukkig de hele dag stralend weer en hebben ontzettend genoten! Onze gids heeft ons vol gepropt met allerlei surinaamse lekkernijen en zei aan het eind van de trip: "Jullie gaan dik worden in Suriname"...
Morgen ons laatste dagje stage alweer van deze week. Dit weekend staat en weer een nieuwe trip op de planning, maar welke is nog een verrassing.

• 02 Mei 2013 - 17:45

Mamma :

Hoi Meisje N Mooi Verslag. Kan Aan Je Schrijven Merken Dat Je Het Steeds Beter Naar Je ZiN Hebt Ben Daar ErG Blij Me E.d. Nog Heel Veel Plezier En N Dikke Knuffel